Multitest 5 i 1 THC 20, 50, 100, 200 & 300 ng/ml

  • 79 kr
I lager.

Multitest för Cannabis, hasch och marijuana

Apotek 365s drogtester är säkra, snabba och prisvärda. Detta är vårt egna drogtest som vi tagit fram för att säkerställa säkra resultat och svar.  Ett kvalitativt drogtest till ett förmånligt pris, som ger dig säkra resultat och svar. Testar för: THC 20ng/ml, 50ng/ml, 200 ng/ml på en och samma test. Tanken med detta cannanbis test är att kan man lätt och enkelt få en indikation på hur högt eller lågt en persons koncentration av THC är i kroppen för att kunna se om cannabis är påväg ur kroppen.

Testresultatet ger en indikation på om THC-nivån minskar i kroppen och om personen minskar sitt intag av THC. Testet är enkelt att använda och ger snabba resultat; inom några minuter har du ett positivt eller negativt resultat. Ett positivt resultat indikerar att det finns THC i urinen, vilket tyder på cannabis- eller spice-användning.

Cut-off: 20 ng/ml,  50 ng/ml och 200ng/ml Hur länge kan cannabis (THC) spåras: 20 ng/ml Upp till ca. 6 dygn vid enstaka intag* 50 ng/ml: 1-4 dygn vid enstaka intag* 200 ng/ml: 1-3 dygn vid enstaka intag* 20 ng/ml  Upp till ca. 12 dygn vid sporadiskt intag* 50 ng/ml: 7-10 dygn vid sporadiskt intag* 200 ng/ml: 2-4 dygn vid sporadiskt intag* 20 ng/ml Upp till ca.  9 veckor vid dagligt intag* 50 ng/ml: 4-8 veckor vid dagligt intag* 200 ng/ml: 12-16 dygn vid dagligt intag* Det finns tester med olika detektionstider. 20 ng/ml spårar längst, sedan 50 ng/ml och kortast 200 ng/ml. Detta test upptäcker om någon sedan lång tid tillbaka har använt preparat med THC Utförlig bruksanvisning medföljer. Att testa för cannabis kan ibland vara lite problematiskt: Detta med tanke på hur länge det visar sig på ett cannabis test. Huvudorsaken är att den aktiva substansen i cannabis (THC) binder sig till kroppens fettvävnader och vid dagligt bruk av cannabis kommer mängden THC stanna kvar i kroppen. Ju mer och längre testpersonen använt THC produkter dess längre kan det också spåras Hos en person med långvarig användning kan THC spåras i kroppen i upp till 7-8 veckor på ett vanligt standardtest med ett gränsvärde på 50 ng/ml. Apotek 365 säljer detta marijuanatest som är ett av marknadens bäst dokumenterade drogtest. Med detta cannabis test är du säker på att få ett pålitligt resultat för att se om en person använder någon typ av cannabis. Testet är godkänt i både EU & USA och har genomgått FDA’s (Food and Drug Administration) certifiering för kvalitet.